• Zondag 15 december stond er een wedstrijd tegen Elshout op het programma. Ondanks de spanning van de WK finale van het vrouwenhandbal die dezelfde middag gespeeld zou worden, begonnen beide ploegen gefocust aan de wedstrijd.

    Na enkele minuten kwam het openingsdoelpunt uit de handen van Gitte Vanhout, die vanuit de hoek kon scoren. Het antwoord van Elshout volgde vanuit een break-out na balverlies in de aanval van HCB'92. De Boxtelse dames herpakten zich en liepen uit tot een stand van 5-2, na twee afstandsschoten van Annemarie Sens en een doelpunt van Manon Foolen die zich vrij speelde op de cirkel. Ook Linda Zwiers wist zich vrij te lopen op de cirkel waarna ze na een scherpe aanspeelbal kon scoren.

    HCB'92 had meerdere malen balverlies waarna de dames van Elshout hun kans grepen in enkele break-outs. Ook vanuit de hoek werd gescoord, waardoor Elshout terug op een voorsprong kwam met 5-10. Keepster Mary Swinkels stopte een aantal schoten en ook de rest van HCB'92 liet de moed niet zakken. Annemarie wist nogmaals, met een scherp en hard schot in de kruising, de keepster van Elshout te verrassen. Hiermee kwam de ruststand op 7-10.

    De tweede helft was het voor beide ploegen opnieuw zoeken naar mogelijkheden. Elshout gaf veel ruimte weg op de cirkel, maar de schotkansen werden niet altijd optimaal benut door HCB'92. Wederom door balverlies konden de bezoekers een paar doelpunten scoren, maar keepster Mary hield de schade beperkt door een aantal vrije kansen te stoppen. De voorsprong van Elshout liep uit tot 8-18 voordat HCB'92 zich wist te herpakken. De dames probeerden ruimte te creëren door veel te lopen in de aanval. Gitte zag haar kans in de hoek en scoorde. Onder andere door een goede sper van Susan vd Berg op de cirkel, kon Liza van Rooij haar doelpuntje meepikken. Annemarie en Linda kregen de ruimte om nog vijf keer van afstand te scoren. De bezoekers waren sneller en hadden meer variatie in de aanval en verdubbelde uiteindelijk het verschil in marge van de tussenstand. De Boxtelse dames hebben uitstekend partij gegeven al eindigde de wedstrijd in een stand van 13-19.