• Handbal...een teamsport voor jou ?

  Hou jij van uitdagingen? Kun je tegen een stootje? Vind je teamsporten leuk? En hou je van balspellen? En vind je het niet erg om flink te zweten? KOM DAN HANDBALLEN!

  Handbal is de meest intensieve teamsport die er bestaat! Je gebruikt je hele lichaam en iedereen gaat aanvallen en verdedigen! Even uitrusten doe je op de wisselbank! 

  BIJ HANDBAL KAN IEDEREEN SCOREN!

 • Spelregels leren in een handomdraai

  Samen naar een fijn en veilig sportklimaat: dát is wat wij graag willen. Een belangrijk hulpmiddel hierbij is het vergroten van de spelregelkennis bij de spelers en coaches. Om deze kennis te verbeteren, is ‘HandbalMasterz’ geïntroduceerd. Je oefent hier je spelregelkennis en sluit dit af met een examen. Na het behalen van je examen ontvang je een spelregelbewijs. Spelers en coaches die een goede kennis van de spelregels hebben, kunnen hiermee ook tijdens het spel voordeel behalen.

  Voor wie is Handbalmasterz
  De leden die de leeftijd hebben bereikt waarin zij overgaan naar de A-jeugdcategorie. Deze leden moeten het spelregelbewijs halen voor de start van de competitie.

  Daarnaast: 

  • Iedereen die een scheidsrechtersopleiding wil volgen
  • Iedereen die coach is bij een C-jeugdteam of hoger
  • Iedereen die een trainersopleiding wil volgen

  Als je van club verandert en je hebt bij je "oude" club het Spelregelbewijs behaald, dan hoef je dit niet opnieuw te doen. Ook als je van club verandert kan je nieuwe club zien of je een Spelregelbewijs hebt.

  Aan de slag
  Moet je zelf het spelregelbewijs halen? Vraag dan eerst jouw inlogcode aan bij jouw vereniging en/of kijk bij het pictogram meer informatie. 

 • HANDBAL SPELREGELS