• Zondagmorgen 14 november moesten de dames van HCB’92 aantreden tegen Dynamico. De dames uit Heesch zijn nog jong dus er wordt gerekend op snelle aanvallen en veel breaks

    Vanaf het fluitsignaal moest HCB’92 aan de bak want er werd vlug en dynamisch gespeeld. In de eerste aanval weten de dames uit Heesch direct het net te vinden. Ook de dames uit Boxtel gaan goed van start en maken ook in hun eerste aanval een doelpunt. Liza van Rooij weet via een goed uitgevoerde oktoberwissel de bal achter de keeper te krijgen. In de volgende aanvallen bleven de teams goed in evenwicht maar gaan de doelpunten er bij Dynamico wel makkelijk in.
    In de verdediging kiest de thuisploeg dan ook voor een vijf – een verdediging die goed uitpakt met de steeds uitstappende vrouw voor de verdediging. Zo kunnen de Boxtelse dames de afstandsschoten beter opvangen. Gitten Vanhout weet tot twee maal toe de keeper te verrassen diep vanuit de rechter hoek en Alisha de Wit pikt haar doelpunt mee vanuit de linker hoek. Hierdoor komt HCB’92 op voorsprong en door een doelpunt van Annemarie Sens, door de benen van de keeper, lopen ze zelfs verder uit. Dynamico laat het hier niet bij zitten en gaat steviger verdedigen en zet er een tandje bij in de aanval. Dit resulteert in 2 gele kaarten en een penalty tegen. De dames uit Boxtel doen erg hun best maar moeten toezien dat Dynamico het heft in handen neemt en met een voorsprong de rust in gaat. (8-10)    In de tweede helft nemen de Boxtels dames zich voor zo door te gaan en vooral zo te blijven verdedigen. De wedstrijd blijft dan ook op en neer golven met mooie doelpunten aan Boxtelse kant van Anouk Schellekens en Liza van Rooij. Toch vergroot Dynamico de afstand weer en blijft veel druk zetten. Ook wordt er veel gevraagd van de conditie en concentratie van de dames van HCB’92. Ze zijn regelmatig net te traag of kunnen net niet snel genoeg aansluiten waardoor Dynamico maar een klein gaatje nodig heeft om omhoog te komen en keeper Mary Swinkels te verschalken. Ondanks nog een paar mooie doelpunten van HCB’92 moeten de dames na een leuke sportieve wedstrijd de punten aan Dynamoco laten. Ze gaan van het veld met een stand van 13-23.