• Zondagmiddag reisde de A-jeugd van HCB’92 af naar RED-RAG Tachos.
  Het eerste doelpunt viel gelijk aan de kant van Tachos, maar al snel kwam Tess Berkien met de 1-1.
  In het begin van de wedstrijd ging het een beetje gelijk op omdat er goed werd verdedigt door de boxtelse dames. Met een paar mooie aanvallen van Tachos werd het 4-1 maar ook Veerle Van Abeelen wist een gaatje op de cirkel te vinden en maakte de 4-2.
  Door snel samen spel van Anouk Foolen en Anouk Hermans wist Anouk Hermans er 5-3 van de maken.
  HCB’92 wist maar geen grip te krijgen op de aanvallen van Tachos, ook had Tachos veel mooie en snelle aanvallen waardoor ze uitliepen tot 13-3. Tess Berkien wist met een afstandschot er een doelpuntje bij de maken. De uitploeg ging de rust in met een 14-4 achterstand.
  Er werd in de 2de helft nog beter verdedigd dan in de eerste helft. Met een snelle aanval van Ive Van De Langeberg, Anouk Foolen en Tess Berkien wist Tess Berkien er nog een mooi puntje bij te zetten 15-5.
  Tes Berkien lette goed op in de aanvallen en kn de bal onderscheppen en maakte er 15-6 van. Met nog een paar doelpunten van Anouk Foolen en snelle aanvallen van Tachos werd het 23-8.
  De dames van HCB’92 hebben de hele wedstrijd goed staan te verdedigen en de eindstand was 23-8 in het voordeel van Tachos