• Handbalsters HCB’92 DS1 en PSV DS4 in balans.

    De handbalsters van HCB’92 en PSV uit Eindhoven hebben het publiek in Liempde prima vermaakt. Het was een enerverende wedstrijd die alle kanten op kon.

    PSV staat vrij hoog in de poule en in de vorige wedstrijd werd HCB’92 overlopen. Het doel was om er een leuke wedstrijd van te maken. Zo gingen de dames van de Boxtelse handbalvereniging de wedstrijd in. Veerle van Abeelen wist zich al meteen vrij te lopen op de cirkel en scoorde de 1-0. Maar ook PSV ging meteen in de aanval. Ze kwamen al snel voor met 1-3. Lieke van Rooij zocht de aansluiting door middel van een penalty. De verdediging van HCB’92 stond erg goed. De hoeken werden goed vast gezet zodat PSV geen wissel op kon zetten maar ook PSV stond goed te verdedigen. De wedstrijd ging over en weer. Liza van Rooij onderschepte de bal en scoor in een break met een lobje over de doelvrouw heen. De dames van PSV maakte 2 doelpunten door een onderhands schot. Maar door het goede samenspel scoorde Susan van de Berg vanaf de cirkel. De ruststand was 6-8.

    Na de rust starten de dames aan beide kanten weer goed omdat beide teams zagen dat er een winst in zat. Alisha de Wit scoorde vanuit de hoek en maakte de aansluitingstreffer. HCB’92 maakte veel gebruik in de aanval van verschillende wissels die ze de laatste trainingen hebben geoefend. Zo bleef de stand op en neer gaan en werd het steeds spannender. Bij mooie wissels scoorden Manon Foolen en Veerle van Abeelen. Daarna kregen de Dames uit Boxtel nog een penalty die helaas niet werd benut maar wel werd opgevangen door Gitte Vanhout maar ook deze bal ging via binnenkant paal er weer uit. De stand werd 13-12 en nog 1 minuut te spelen. Helaas kreeg PSV nog een penalty en die werd benut. De eindstand werd 13-13. Het was een spannende wedstrijd met vele mooie goals.

  • De bestandsgrootte mag maximaal 3MB zijn.

    Versturen